Navigasjonsystem Premium Infotainment for Audi Q5

kr 21.490 Ink. MVA

Kategorier: ,

Beskrivelse

Navigeringssystemets premium infotainment integrerer seg perfekt og uten kompromiss i en Audi Q5. Utstyrt med den nyeste navigasjonsteknologien, lydkvalitet for lydfiler og mange tilkoblingsalternativer for de nyeste mediaene i disse kjøretøyene. Alle komponenter er perfekt tilpasset for installasjon i eksisterende installasjonslokaler og er sømløst forbundet med bilens elektroniske systemer. Systemet er kun kompatibelt for kjøretøy med originalt Radio Chorus, konsert eller symfoni.

Kompatible kjøretøyer (kun venstre håndstasjon):

Audi Q5 * byggår 2009-2016
* For kjøretøy med original Radio Chorus, Konsert, Symphony

Leveringsomfang Komplett sett:

Du vil motta alle nødvendige deler for installasjon av navigasjonssystemet

Perfekt systemintegrasjonDette navigasjonssystemet er fullt kompatibelt med funksjonene til rattknappene og driverinformasjonskjermen på Q5. Dette sikrer at alle viktige kjøretøyfunksjoner opprettholdes.

Alpine-kontrollelement
Det originale Audi-kontrollelementet er erstattet av et spesielt Alpine-kontrollelement som lar deg styre lydkilder, navigasjon, reverseringskamera og mer. Den er designet for sømløs integrering i bilens dashbord.

Høyoppløselig kapasitiv berøringsskjerm
17,8 cm berøringsskjerm med en skarp oppløsning gir full systemfunksjon med fingerrute og har den nyeste videoteknologien for enestående bildekvalitet, kontrast og bildeoppløsning. Disse navigasjonskartene vises med fantastiske detaljer og filmer eller videoklipp med en ekte kino-følelse. Du vil raskt sette pris på brukervennligheten og de enkle berøringsskjermfunksjonene.

Skjermunderholdning
Med dette infotainment-systemet kan du se filmer, musikkvideoer eller TV-programmer fra mange forskjellige kilder som USB, DVDer med valgfri optisk stasjon, de nyeste smarttelefonene med HDMI-utgang eller bærbare videoenheter (valgfri kabel eller adapter er nødvendig). Også videoinnhold fra iPod eller iPhone kan sees i høy oppløsning med perfekt kvalitet på 17,8 cm bred skjerm. Videoavspillingen er kun mulig for din egen sikkerhet i parkeringsmodus.

DAB + Digital Radio
Radio mottaker med overlegen digital lydkvalitet – slik er den integrerte 1,5-ganger DAB + tuner med overlegen mottaksteknologi som. Den gir alltid en ekstremt nøyaktig, gjennomsiktig lyd. For uavbrutt mottaker-mottaker DAB + til DAB + -service Etter, SLS (programrelatert tekstinformasjon), gir Radio VIS (senderdeksel på radioudisplayet) og annen nyttig informasjon. Hvis et DAB + -signal ikke skal være tilgjengelig, bytter enheten automatisk mellom DAB + og FM-modus.

Bluetooth-teknologi
Takket være den innebygde Bluetooth-kompatibiliteten er det mulig å etablere en trådløs tilkobling til en Bluetooth-aktivert telefon for håndfri oppringing. Den støtter de fleste Bluetooth-aktiverte mobiltelefoner og gir deg lett tilgang til telefonboken din med automatiske oppdateringer og raskere alfabetisk søk. Et veldig intuitivt grensesnitt gjør kontrollen veldig enkel. Selvfølgelig kan du streame musikk fra mobiltelefonen din og lete gjennom arkivene dine på grunn av kompatibiliteten med AVRCP versjon 1.5.

Kjøretøyinnstillinger
Bilinnstillinger og advarselsmeldinger (for eksempel oljenivå) vises på hovedskjermbildet i Audi. Infotainment systemet er fullt kompatibelt med Audi elektronikk og viser derfor alle menyer og advarsler. Mange kjente grafiske elementer har blitt revidert for moderne dekorasjon.

Premium lydkvalitet
Alpine har et meget godt rykte for lydkvalitet, og infotainment systemet viser også hvorfor. Alle elektroniske komponenter har høyeste kvalitet. Hele systemet har blitt optimalstilt av lydingeniører på Audi. For de som ønsker å utføre sin egen lydinnstilling, er det mange alternativer som kan velges. Dette kan enkelt justeres via smarttelefon, selv på den spesielle Alpine Tuning-appen.

Komfortdisplay
Siden Alpinsystemet er koblet til full funksjonalitet til bilens elektronikk, får du alle funksjonene på skjermen, som for eksempel parkeringsfølervisning, klimaanlegg og oppvarmingsinnstillinger, seteoppvarmingsinnstillinger og mer (avhengig av utstyr og utstyr original funksjon av kjøretøyet).

Navigasjon:

“En titt” -Display
Den innovative, splittede skjermen kan vise sjåføren navigasjonskartet og spille på det samme for eksempel video eller musikkinnhold på den andre siden. Dette gir deg enkel tilgang til all informasjon på et øyeblikk. Med mange andre praktiske funksjoner som kan være enklere og sikrere å navigere, blir du avslappet og lett til reisemålet ditt.

3D mpas
Se kart i 3D som vises i detaljerte bygninger og severdigheter. Denne funksjonen hjelper deg med å finne veien i store byer. Visningen av hastighetsbegrensninger og hastighetskameraadvarsler (valgfritt) er tilleggsfunksjoner for driverassistanse.

POI (interessepunkter)
Du kan søke etter kategori, navn, avstand og andre kriterier for interessepunkter. Dette er nyttig hvis du vil søke etter en bestemt restaurant eller bensinstasjon av et bestemt merke. Restaurantinformasjon inkluderer ikke bare adressen og kulinariske retningen, telefonnummeret, som du kan trykke på skjermen, er lett å være forsiktig med å reservere bord.
TMC ruteveiledning
Lane assistanse viser føreren høyre rute, mens TMC (dynamisk ruteveiledning) leverer levende trafikkinformasjon, slik at du kan unngå trafikkork, og beregner ruten hvis du ønsker det.

Avansert adresseinngang
Bruk den virtuelle tastaturtypen i destinasjonsadresser og alle nødvendige navigasjonsinnstillinger. Du kan legge inn postnumre for alle europeiske land, noe som gjør søkingen etter adresser enklere. Systemet svarer til ufullstendig adresser, og du kan velge mellom 33 forskjellige tastaturer for språket ditt.
Omfattende kartdatabase
kan velges fra 48 europeiske land, 29 forskjellige GUIer og talestyring

Kartoppdateringer
kan kjøpes når som helst online på alpine.naviextras.com. Gratis kartoppdatering innen 30 dager etter den første GPS-løsningen fra navigasjonssystemet. Oppdateringer kan kjøpes spesifikt etter land og region. Dette sparer penger ved å bringe oppdateringen.

Oppføring av postnummer
for adressesøk (7 siffer for Storbritannia)

Smarte ruter:
Systemet lagrer tidligere trafikkssituasjoner og bruker denne informasjonen til å bestemme den beste ruten avhengig av tid og dag.

Tilbehør / tilleggsutstyr:

Valgfri CD / DVD-spiller
Oppgrader ditt Alpine infotainment-system med DVD og CD-avspilling. DVD-spilleren kan installeres bak lydkontrollpanelet og er så lett tilgjengelig fra førersetet. Spilleren har HDMI-teknologi med fantastisk bildekvalitet og kan styres via berøringsskjermen. Alle deler som kreves for installasjon er inkludert. Artikkelnummer: 41342

Utstyr:

tuner

Stasjonsminne: FM: 24 / MW: 6 / LW: 6
Minne: Automatisk minneinngang
Søkefunksjon: Manuell / Lokal / DX-valg
Stasjonsnavn display

RDS

RDS-funksjon: AF, TA, TP, PTY, PI, NYTT, RADIO TEKST

DAB + tuner

Integrert DAB + tuner
DAB + / DMB-støtte
SLS (Slideshow Service)
DLS (Dynamic Label Service)
DAB + til DAB + tjeneste Følgende
FM-kobling (automatisk DAB + / FM-bryter (når signal er tilgjengelig))
Kanalminne: 18 Stasjonsinnstillinger
Auto Ensemble / Service Lagring
Alfabetisk sender søk
service søk
PTY søk
Phantom power for DAB antenne kan velges (på / av)

BLUETOOTH®

Integrert BLUETOOTH®-modul
Bredbånds taleteknologi
Høyttalertelefon: HFP (Hands Free Profile) kompatibel
Musikkstrømning: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) kompatibel
Musikkstrømkontroll: AVRCP (Audio / Video fjernkontrollprofil) Versjon 1.5 kompatibel
Avansert BLUETOOTH®-teknologi
Tilkobling: SSP (Secure Simple Pairing) -støtte
Tilpasset profilkobling: høyttalertelefon og musikkavspilling
Telefonbok: Automatisk overføring av telefonbok
One-touch-taster: 4 forhåndsinnstillinger per telefon
Søknad av forskjellige telefoner: 5 forskjellige telefoner kan registreres
Flere numre: Opptil 5 telefonnumre per kontakt kan vises
Enhetsnavn Skjerm
Automatisk svar
Anropsliste: oppringte / mottatte anrop / ubesvarte anrop
Oppringingsfunksjon
Stemmejustering: Justerbar for innkommende og utgående samtaler
DTMF tone funksjon
Vis GSM-signalstyrken
Viser batteriladningen
Menyspråk: 24 menyspråk
Firmware oppgraderbar
inkludert mikrofon

Laget for iPod® / iPhone®

Kompatibel med iPod / iPhone: Laget til iPod touch 5th / 4th / 3rd / 2nd / 1st Gen., IPod nano 7th / 6th / 5th / 4th / 3rd / Gen., IPod classic 160GB / 120GB / 80GB, iPod med video, iPhone 6 og 6 Plus, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G
Tilkobling: KCU-461iV / KCU-471i kreves (selges separat)
Musikk og videoavspilling kompatibel med KCU-461iV
Mulige alternativer: Spilleliste, Artist, Album, Sang, Podcast, Sjanger, Komponist, Audiobook
Alfabetisk søk
Album kunstverk
Direkte opp / ned: Kanal / Artist / Album / Sjanger / Komponist
BLANDE. (Shuffle) Spill: Sang, Album, Alt
gjenta
ladefunksjon

Navigasjonsfunksjon

Kart: 48 land (Vest-og Øst-Europa)
Menyspråk: 29 språk
Talestyring på 29 språk, 15 språk for tekst-til-tale (TTS)
Avansert adressesøk
postnummer søk
Gratis søk
Søkeordstykker
Avanserte POI-funksjoner
Smarte ruter: bruk av historiske trafikkdata
Rask ruteberegning
Utvid ruteplanlegging
ECO ruting
7 alternative ruter å velge mellom
Erweiterer TMC-modus
Kartvisning: 2D toppvisning, 2D Nord, 3D
3D-bykart: 3D-bygningsvisninger
Visning av høydeprofiler
3D-motorveisbytter: 3D-visning av motorveiskryss
laneveiledning
tunnelmodus
Motorvei-modus
Navi Mix-modus
Tekst til tale
Direkte telefon fra POI-data
Hybrid GPS-sensor: GPS, gyrosensor, bilens hastighetspuls

USB-port

USB-port på baksiden (2 m USB-forlengerkabel følger med)
Musikk og videoavspilling
Formater: FLAC / MP3 / WMA / AAC / AVI / MP4 / MKV avspilling
Fil / mappens navn søk
Tag info Search
Mappe opp / ned
BLANDE. Tilfeldig rekkefølge
gjenta

Lydinnstilling

BASS ENGINE ™ Pro
BASS ENGINE ™ SQ
Subwoofer Nivåjusterbar
Subwooferfasen kan velges
4 V preamp
Equalizer: Flat, pop, rock, nyheter, jazz, elektrisk dans, hip hop, lett lytte, land, klassisk
Dual HD EQ (9-bånds parametrisk EQ (foran / bakover separat))
6-kanals tidskorreksjon
Digital crossover
Tilpassbare lydinnstillinger etter kjøretøy
MediaXpander HD
Kildevolum tilpassbar
Last ned Online Sound Settings
Enkel, trinnvis lydjustering
“Alpine TuneIt app” klar

Generell

Utgangseffekt: Maks. Strøm 4x 50 W høy effektforsterker
Integrert premium kvalitetsforsterker for utmerket lyd
Skjerm: 17,8 cm (7-tommers) kapasitiv WVGA høyoppløselig skjerm
Hvit LED-bakgrunnsbelysning
50/50 Split skjerm: Venstre / Høyre posisjon kan byttes
Berøringsskjerm med Slide Funksjon / tegning og rulling
Skreddersydde favorittskjerm
2 brukerprofiler kan opprettes
Verdi Audiophiles Design
Preamp: 3 PreOuts (4 V, front / bak / subwoofer)
AUX-inngang: 1x A / V inngang (3,5 mm jack)
Ratt fjernkontroll
Forbereder for infrarød fjernkontroll
Navigasjonssamtale
Direkte kameraforbindelse og integrert multi-view kamerakontroll
Kameraforbindelse med forhåndsinnstilte avstandsmerker
Omvendt kamera med umiddelbar start-funksjon (Umiddelbar visning av reverseringskamera ved oppstart)
Kompatibel med Multikamerabox KCX-C250MC
Enkel modus og Info Mode Display
Visuell EQ
Levende kontrastjustering
Menyspråk: 24 språk (for AV og Bluetooth), 29 språk (navigasjonsmeny og talemeldinger)
tid på dagen
Automatisk dimmer
Tyverifunksjonskode
Firmware oppgraderbar
Tilkobling for motorantenne
Fjern påslag
HDMI-inngang og -utgang (Spesiell Alpine HDMI-tilkoblingskabel kreves)
HDMI forlengelsesboks KCX-630HD Klar
Start-Stopp Klar
CAN-BUS-tilkoblingsport (UART – for SWRC & Sub-display)
DAB + antenne inkludert
Kompatibel med valgfri DVD-spiller: varenummer: 41342

Kartoppdatering

Online kartoppdateringer

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Navigasjonsystem Premium Infotainment for Audi Q5”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *